Aktuellt datum och tid: 17 jan 2018, 05:44

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme




Ny tråd Svara på tråd  [ 81 inlägg ]  Gå till sida Föregående  1, 2, 3, 4, 5, 6
Författare Meddelande
 Inläggsrubrik: Re: Fanatec GT2 fungerar inte med iracing
InläggPostat: 09 maj 2013, 19:31 
Offline
Formel Ford förare
Formel Ford förare

Blev medlem: 28 jan 2013, 11:18
Inlägg: 45
Ort: Karlstad
Nu hände samma sak igen! Är inte den typen som blir så upprörd över dessa saker, men när ratten lägger av på de sista varven utav ett långt race, och man ligger 2:a (starta 10:a), då vill jag ju bara slå sönder ratten alltså..:P


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Fanatec GT2 fungerar inte med iracing
InläggPostat: 26 maj 2013, 17:16 
Offline
Formel Ford förare
Formel Ford förare

Blev medlem: 28 jan 2013, 11:18
Inlägg: 45
Ort: Karlstad
Wohoo, tänkte bara meddela att Fanatec äntligen har förstått att ratten faktiskt är trasig, så den får jag nu tillslut skicka in på reparation:)


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Fanatec GT2 fungerar inte med iracing
InläggPostat: 26 maj 2013, 17:26 
Offline
Legend
Användarvisningsbild

Blev medlem: 05 aug 2006, 17:19
Inlägg: 12875
Ort: Norrtälje
Nice 8)
Hoppas de får ordning på den nu..

_________________
Roger Wennström
Danielsson MotorSport virtual
Victory is an elusive wh*re
She is as easily mine
As she is yours


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Fanatec GT2 fungerar inte med iracing
InläggPostat: 30 jul 2013, 01:58 
Offline
Formel Ford förare
Formel Ford förare

Blev medlem: 28 jan 2013, 11:18
Inlägg: 45
Ort: Karlstad
Nope, fick tillbaka en ännu trasigare ratt.. jösses:P
(När jag satte på den så bröts axeln av typ..:P)
Men jag fick så nu äntligen en helt ny, och kan ju säga att den har en helt annan känsla:)
Så snart ska jag försöka komma igång och rejsa lite igen:)


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Fanatec GT2 fungerar inte med iracing
InläggPostat: 30 jul 2013, 06:41 
Offline
Legend
Användarvisningsbild

Blev medlem: 05 aug 2006, 17:19
Inlägg: 12875
Ort: Norrtälje
Jösses, verkar som Fanatec har rätt skakig kvalitet :(

_________________
Roger Wennström
Danielsson MotorSport virtual
Victory is an elusive wh*re
She is as easily mine
As she is yours


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Fanatec GT2 fungerar inte med iracing
InläggPostat: 22 mar 2015, 22:32 
Offline
Formel Ford förare
Formel Ford förare

Blev medlem: 28 jan 2013, 11:18
Inlägg: 45
Ort: Karlstad
Nu så har jag en fullt fungerande GT2 ratt, ny tv, ny dator, hemmabio samt en "csl seat".
Dessutom så har man börjat tävla irl..
Så nu är man igång på riktigt!;)
Är det någon aktivitet på detta forum fortfarande?


Upp
 Profil  
 
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Ny tråd Svara på tråd  [ 81 inlägg ]  Gå till sida Föregående  1, 2, 3, 4, 5, 6

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  
cron
SSR Theme By Erix © 2007-2008
SSR Theme Based off Revival Theme Based off SubLite By Echo © 2007-2008 Echo
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2008