Aktuellt datum och tid: 22 jun 2018, 04:42

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme




Ny tråd Svara på tråd  [ 24 inlägg ]  Gå till sida 1, 2  Nästa
Författare Meddelande
 Inläggsrubrik: Min forcefeedback slutar att fungera ibland!?
InläggPostat: 23 okt 2007, 17:17 
Offline
Formel Ford förare
Formel Ford förare
Användarvisningsbild

Blev medlem: 17 okt 2007, 17:16
Inlägg: 31
När jag kör Race 07 så kan FF försvinna rätt som de och det blir inget motstånd i ratten och idag så har det varit så nästan hela tiden! Jag har FF på medium i Forecefeedback options.
Har någon annan haft detta?

// Daniel Fredriksson


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik:
InläggPostat: 23 okt 2007, 17:30 
Offline
Veteran
Användarvisningsbild

Blev medlem: 04 aug 2006, 15:12
Inlägg: 5848
Ort: Sollentuna
Har hänt mig en enda gång, vid starten av ett race mot AI-bilarna på Magny-Cours. Jag startade om loppet och då kom FF tillbaks. :dunno:

_________________
Roland Ehnström

Bild

4:a iRacing World Championship 2012
1:a V-WTCC 2008
1:a VGP 2007


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik:
InläggPostat: 23 okt 2007, 17:32 
Offline
Formel Ford förare
Formel Ford förare
Användarvisningsbild

Blev medlem: 17 okt 2007, 17:16
Inlägg: 31
Roland Ehnström skrev:
Har hänt mig en enda gång, vid starten av ett race mot AI-bilarna på Magny-Cours. Jag startade om loppet och då kom FF tillbaks. :dunno:


Så då vet du inte hur man får bort det elr? Jag får det på online race också:(


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik:
InläggPostat: 23 okt 2007, 17:43 
Offline
Veteran
Användarvisningsbild

Blev medlem: 04 aug 2006, 15:12
Inlägg: 5848
Ort: Sollentuna
Ingen aning, nej.

_________________
Roland Ehnström

Bild

4:a iRacing World Championship 2012
1:a V-WTCC 2008
1:a VGP 2007


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik:
InläggPostat: 23 okt 2007, 18:19 
Offline
Legend
Användarvisningsbild

Blev medlem: 05 aug 2006, 17:19
Inlägg: 12895
Ort: Norrtälje
Det brukar finnas nån knappkombo som reinitialiserar FF:en ifall det behövs.. Prova alt+F nästa gång det händer!

Ibland har det hänt att man tappar FF just när man går ut på banan (mest i GTL tror jag) men då räcker det att hoppa tillbaks till depån, gå in i kontroller/FF-inställningar och ändra och ändra tillbaka nått värde. (tex klicka ur och i inverterade krafter)
Sen ska det funka att hoppa ut på banan igen!

_________________
Roger Wennström
Danielsson MotorSport virtual
Victory is an elusive wh*re
She is as easily mine
As she is yours


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik:
InläggPostat: 23 okt 2007, 19:00 
Offline
Formel Ford förare
Formel Ford förare
Användarvisningsbild

Blev medlem: 17 okt 2007, 17:16
Inlägg: 31
Ska pröva nått av de där, tack på förhand;)
Hoppas att de funkar för nyss så körde jag med Vopee och Kent på Valencia och under kvalet gick de bra men sen på racet la FF av!


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik:
InläggPostat: 28 okt 2007, 11:08 
Offline
Formel 3000 förare
Formel 3000 förare
Användarvisningsbild

Blev medlem: 16 aug 2006, 19:36
Inlägg: 1522
Ort: Ulricehamn
Fredriksson Daniel skrev:
Ska pröva nått av de där, tack på förhand;)
Hoppas att de funkar för nyss så körde jag med Vopee och Kent på Valencia och under kvalet gick de bra men sen på racet la FF av!


:x För mej dör ratten helt, Började förra helgen efter Steam gjorde uppdatering tror jag. :?
Allt va helt ok i online race, men nu går det inte alls, Kan kör qval, men ner det är dags på griden, Så är ratten borta, Har provat med alt+F men
inte ett liv i ratten.
Har bytt alla drivrutiner, osv. men nada hjälper. :cry:
Race 06 funkar kalas och alla andra spel.

Hittar jag ingen lösning på det här, så åker spelet i soporna :wink:

Anders Borsen

_________________
Anders Borsen Team PEGASUS
"Jag är personligen inte särskilt elberoende eftersom jag jobbar och bor mitt i stan."
(Sofia, 22, servitris)


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik:
InläggPostat: 28 okt 2007, 12:25 
Offline
Formel 1 förare
Formel 1 förare
Användarvisningsbild

Blev medlem: 04 aug 2006, 17:22
Inlägg: 3411
Smokey X skrev:

:x För mej dör ratten helt,

Anders Borsen


Kolla att alla kablar sitter i ordentligt överallt. Det låter som det kan glappa.

_________________
John Sjöstrand
//
http://twitter.com/F1John


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik:
InläggPostat: 28 okt 2007, 13:07 
Offline
Legend
Användarvisningsbild

Blev medlem: 05 aug 2006, 17:19
Inlägg: 12895
Ort: Norrtälje
Smokey X skrev:
:x För mej dör ratten helt, Började förra helgen efter Steam gjorde uppdatering tror jag. :?
Allt va helt ok i online race, men nu går det inte alls, Kan kör qval, men ner det är dags på griden, Så är ratten borta, Har provat med alt+F men
inte ett liv i ratten.


Menar du att FF:en är död precis när du hoppar ut på gridden? (men har funkat bra innan)
Kan man hoppa tillbaka in i menyerna när man gått ut på gridden, och få komma ut igen i Race07? Isåfall kan du troligen köra tricket jag nämnde tidigare och gå in i FF setupmenyn och ändra något värde tillfälligt.

_________________
Roger Wennström
Danielsson MotorSport virtual
Victory is an elusive wh*re
She is as easily mine
As she is yours


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik:
InläggPostat: 28 okt 2007, 13:39 
Offline
Formel Nissan förare
Formel Nissan förare

Blev medlem: 28 okt 2006, 19:26
Inlägg: 113
Ort: Jönköping
Har hänt mig ett par gånger också, men ibland hoppar ratten igång precis när lamporna slocknar i starten, skumt? Jävligt irriterande iaf

_________________
Henrik Ruthèr


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik:
InläggPostat: 28 okt 2007, 18:36 
Offline
Formel 3000 förare
Formel 3000 förare
Användarvisningsbild

Blev medlem: 16 aug 2006, 19:36
Inlägg: 1522
Ort: Ulricehamn
Roger W skrev:
Menar du att FF:en är död precis när du hoppar ut på gridden? (men har funkat bra innan)
Kan man hoppa tillbaka in i menyerna när man gått ut på gridden, och få komma ut igen i Race07? Isåfall kan du troligen köra tricket jag nämnde tidigare och gå in i FF setupmenyn och ändra något värde tillfälligt.


:D Funkar inte som i GTR" och GTL, Tar man ESC, så blir det en Dnf :lol:

Anders Borsen

_________________
Anders Borsen Team PEGASUS
"Jag är personligen inte särskilt elberoende eftersom jag jobbar och bor mitt i stan."
(Sofia, 22, servitris)


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik:
InläggPostat: 28 okt 2007, 18:38 
Offline
Formel 3000 förare
Formel 3000 förare
Användarvisningsbild

Blev medlem: 16 aug 2006, 19:36
Inlägg: 1522
Ort: Ulricehamn
Henke skrev:
Har hänt mig ett par gånger också, men ibland hoppar ratten igång precis när lamporna slocknar i starten, skumt? Jävligt irriterande iaf


Japp,, så har det hänt för mej i dag ett par gånger :?
Vet i tusan vad dom har gjort med spelet,men det är fler skumma saker som har hänt på det senaste.
Jag känner typ så har, Att det är fan så jobbigt och vara Beta testare när men har "betalt" för spelet :D

Anders Borsen

_________________
Anders Borsen Team PEGASUS
"Jag är personligen inte särskilt elberoende eftersom jag jobbar och bor mitt i stan."
(Sofia, 22, servitris)


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik:
InläggPostat: 28 okt 2007, 19:03 
Offline
Legend
Användarvisningsbild

Blev medlem: 05 aug 2006, 17:19
Inlägg: 12895
Ort: Norrtälje
Smokey X skrev:
Roger W skrev:
Menar du att FF:en är död precis när du hoppar ut på gridden? (men har funkat bra innan)
Kan man hoppa tillbaka in i menyerna när man gått ut på gridden, och få komma ut igen i Race07? Isåfall kan du troligen köra tricket jag nämnde tidigare och gå in i FF setupmenyn och ändra något värde tillfälligt.


:D Funkar inte som i GTR" och GTL, Tar man ESC, så blir det en Dnf :lol:


Aj fan, då kan ni bortse från mitt råd :(
Synd, för det är ju faktiskt ett sätt att komma åt problemet för de flesta ISI-simmar. (GTL mfl)

_________________
Roger Wennström
Danielsson MotorSport virtual
Victory is an elusive wh*re
She is as easily mine
As she is yours


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik:
InläggPostat: 28 okt 2007, 19:05 
Offline
Veteran
Användarvisningsbild

Blev medlem: 11 jan 2007, 20:47
Inlägg: 7470
Ort: Stockholm
Att ESC-funktionen på gridden inte funkar i Race 07 är verkligen illa för mig som måste dubbelkolla och tripplekolla att jag har valt rätt set-up efter att jag ställt mig ute på gridden :D

_________________
Ola Lennström - Sir Smooth'n'stream
I'm a Pixel Performer Racer at Pixel Performane Racing.
I'm not speeding, I'm qualifying.


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik:
InläggPostat: 28 okt 2007, 19:28 
Offline
Formel 3 förare
Formel 3 förare

Blev medlem: 01 okt 2007, 10:25
Inlägg: 780
Ort: Stockholm
Ola skrev:
Att ESC-funktionen på gridden inte funkar i Race 07 är verkligen illa för mig som måste dubbelkolla och tripplekolla att jag har valt rätt set-up efter att jag ställt mig ute på gridden :D


ah detdär har hänt mig också! trodde det var server inställningarna :D

_________________
Lägg upp din hund kennel kostnadsfritt på Hundpunkten.se.
Läs om olika hundraser och diskutera med andra i Hundpunktens hundforum


Upp
 Profil  
 
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Ny tråd Svara på tråd  [ 24 inlägg ]  Gå till sida 1, 2  Nästa

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  
cron
SSR Theme By Erix © 2007-2008
SSR Theme Based off Revival Theme Based off SubLite By Echo © 2007-2008 Echo
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2008