Aktuellt datum och tid: 19 dec 2018, 10:52

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme




Ny tråd Svara på tråd  [ 40 inlägg ]  Gå till sida 1, 2, 3  Nästa
Författare Meddelande
 Inläggsrubrik: Hur installerar man RBR och RBR10
InläggPostat: 13 feb 2010, 10:42 
Offline
Formel 3 förare
Formel 3 förare

Blev medlem: 30 nov 2007, 21:22
Inlägg: 790
Först förlåt min slöhet. Vill ha ett snabbt svar.

Har aldrig provat detta spel och är sugen på lite rally nu i Svenska rally tider. Så jag tänker köpat och skaffa 10 modden pga alla bilar.

Men i 10 tråden står det att man ska avinstallera allt. Betyder det att man börjar med 10 modden och sen stoppar in RBR skivan?

För i så fall börjar jag ladda hem alla filer nu samtidigt som jag väntar på spelet.

PS finns det något mer man ska tänka på.

mvh

_________________
Andreas L


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Hur installerar man RBR och RBR10
InläggPostat: 13 feb 2010, 11:33 
Offline
Legend
Användarvisningsbild

Blev medlem: 04 aug 2006, 23:06
Inlägg: 11023
Ort: Värnamo
Du ska installera RBR från skivan+ 2 original patchar.
Sen kör du in 10-Moden efter det. Har för mig att den var i 2 delar, kan ha fel..
Hur som helst RBR skivan först!

EDIT: Ja lite slö var du nog, läs lite här medans du väntar på spelet och nedladdnigarna.

viewtopic.php?f=17&t=8445&start=0

Körde för ett tag sen på ett underlag som ser ut som det gör i värmlandskogarna idag, snö med lite upprivet grus 8)
Det är bara en av fördelarna med 10-Moden mot att köra bara RBR rakt av.

_________________
I worshipped him , thats why my helmets is blue and yellow -Michele Alboreto.
Brack / Rickard Backstig / PPR /
Ligor: Dirt Rally.


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Hur installerar man RBR och RBR10
InläggPostat: 13 feb 2010, 12:26 
Offline
Formel 3 förare
Formel 3 förare

Blev medlem: 30 nov 2007, 21:22
Inlägg: 790
Hahahahaha ooooops

Då ska jag bara ladda ner allt då

_________________
Andreas L


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Hur installerar man RBR och RBR10
InläggPostat: 23 feb 2010, 14:33 
Offline
Formel 3 förare
Formel 3 förare

Blev medlem: 30 nov 2007, 21:22
Inlägg: 790
Inplastad RBR i min hand. Måste..........vänta.................race...............ikväll..............

_________________
Andreas L


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Hur installerar man RBR och RBR10
InläggPostat: 23 feb 2010, 23:22 
Offline
Formel 3 förare
Formel 3 förare

Blev medlem: 30 nov 2007, 21:22
Inlägg: 790
tog precis en redbull med RB rip

imorgon börjar stora installationen. gissa om det kommer att frågas :)

_________________
Andreas L


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Hur installerar man RBR och RBR10
InläggPostat: 24 feb 2010, 16:28 
Offline
Formel 3000 förare
Formel 3000 förare
Användarvisningsbild

Blev medlem: 08 nov 2007, 20:02
Inlägg: 1586
vore jag du sa skulle jag kora igenom lite grejjer i orginalet forst, det ar faktiskt valdigt underhallande. och sa slipper du krangla med moddar det forsta du gor.

_________________
Niklas Hellman
Pixel Performance Racing #12


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Hur installerar man RBR och RBR10
InläggPostat: 24 feb 2010, 19:40 
Offline
Formel 3 förare
Formel 3 förare

Blev medlem: 30 nov 2007, 21:22
Inlägg: 790
Jag märkte det. Jag installerade allt och klickade. :?: :?: :?: Det blir orginal först, fy fasen vad mycket.

_________________
Andreas L


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Hur installerar man RBR och RBR10
InläggPostat: 24 feb 2010, 23:04 
Offline
Formel 3 förare
Formel 3 förare

Blev medlem: 30 nov 2007, 21:22
Inlägg: 790
Jag blir galen. Jag får inte bort kombinerade pedaler. Har avmarkerat rutan i Logitech profilern. Vad missar jag?



edit ska man använda kopplingspedalen som broms?

_________________
Andreas L


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Hur installerar man RBR och RBR10
InläggPostat: 24 feb 2010, 23:38 
Offline
Legend
Användarvisningsbild

Blev medlem: 05 aug 2006, 17:19
Inlägg: 12918
Ort: Norrtälje
AndreasL skrev:
Jag blir galen. Jag får inte bort kombinerade pedaler. Har avmarkerat rutan i Logitech profilern. Vad missar jag?

Testa koppla profilen till RichardBurnsRally_SSE.exe
(sen får man böka lite med inställningarna i spelet)

AndreasL skrev:
edit ska man använda kopplingspedalen som broms?

Varför då? :)

_________________
Roger Wennström
Danielsson MotorSport virtual
Victory is an elusive wh*re
She is as easily mine
As she is yours


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Hur installerar man RBR och RBR10
InläggPostat: 26 feb 2010, 22:23 
Offline
Formel 3 förare
Formel 3 förare

Blev medlem: 30 nov 2007, 21:22
Inlägg: 790
Tack Roger, det räckte med SSE koppla så fungera det. Vad har du för inställningar i profilern?

_________________
Andreas L


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Hur installerar man RBR och RBR10
InläggPostat: 26 feb 2010, 22:51 
Offline
Legend
Användarvisningsbild

Blev medlem: 05 aug 2006, 17:19
Inlägg: 12918
Ort: Norrtälje
Jag är ingen RBR-expert, men jag kör med:

Allmän effektstyrka 101%
Fjädring 0%
Dämpning 0%

Rattutslag 460 grader (men då bör man dra upp steering lock i setupen i spelet till max... 792 grader eller vad det nu är)

I spelet är det nog enklast att sätta alla reglage för saturation, curves etc för styr/gas/broms axel längst till vänster allihop (min), och se till att det står "instant" (eller vad det nu står) på response.

_________________
Roger Wennström
Danielsson MotorSport virtual
Victory is an elusive wh*re
She is as easily mine
As she is yours


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Hur installerar man RBR och RBR10
InläggPostat: 27 feb 2010, 14:28 
Offline
Formel 3 förare
Formel 3 förare

Blev medlem: 30 nov 2007, 21:22
Inlägg: 790
Vad svårt det är att hålla sig på vägen. Jag kanar av i varje kurva :D Att köra awd är nytt. Vad ändrar man smidigast i setupen för att få lite mer överstyrt? Hårdare rollbar bak?

Det är jäkligt kul iallefall, längtar hela dagen till sen kväll då tid finns. Nästa lopp i historic kommer att bli lidande. :lol:

_________________
Andreas L


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Hur installerar man RBR och RBR10
InläggPostat: 27 feb 2010, 15:53 
Offline
Legend
Användarvisningsbild

Blev medlem: 05 aug 2006, 17:19
Inlägg: 12918
Ort: Norrtälje
Jepp, mer rollbar bak är nog enklaste stället att börja... Sen är jag osäker vad som är nästa mest vettiga steg? Diffarna gör en del på körkänslan, men de är svåra att ställa in :(

Glöm inte tipset med att maxa steering lock i setupen, speciellt om det helt enkelt känns som bilen svänger för lite. Minska rattstyrgraderna om det behövs.

Lek lite med balansen i bilen med gas och broms samtidigt, och se till att få bilen dit du vill ha den innan du börjar gasa i de lite längre kurvorna...

Och kör inte för fort - det är väldigt lätt att komma in för snabbt in i princip alla kurvor.

_________________
Roger Wennström
Danielsson MotorSport virtual
Victory is an elusive wh*re
She is as easily mine
As she is yours


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Hur installerar man RBR och RBR10
InläggPostat: 27 feb 2010, 16:14 
Offline
Veteran
Användarvisningsbild

Blev medlem: 27 dec 2006, 14:16
Inlägg: 5871
Ort: Hedemora
Beakta framförallt det sista Roger säger. Man blir oerhört straffad när man kör för fort i rally.

_________________
Peter Wesslan Westlin - Hellre sist än framhjulsdrift
Pixel Perfomance Racing #17
IRL Karting


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Hur installerar man RBR och RBR10
InläggPostat: 27 feb 2010, 20:09 
Offline
Legend
Användarvisningsbild

Blev medlem: 04 aug 2006, 23:06
Inlägg: 11023
Ort: Värnamo
Håller med i vad RW säger. Angående setup så ändrar inte jag något nu mer, jag kör RBR för det är kul. :b4:
Tror inte det ligger i setupen att du kör av, ledsen att säga det men orginal SU:n funkar helt ok om man bara ska köra för nöjets skull.
Att jobba med gas och broms samtidigt är för mig ett måste
Prova lite olika bilar så kanske du hittar en som du trivs med utan att behöva pilla med setupen.
Du får väl använda handbromsen lite för att få upp ställ på den inför kurvan annars :)

Jo just.. jag ändrar en sak och det nämde RW, just rattutslaget, brukar med dra upp det till runt 790 :wink:

Nöt rallyskolans sträcka tills du ja nu vet jag ju inte vilka tider du kör på där hur fort går det? :)
Men kör du på 1.22 har du ju koll på läget, då är det bara att öka sen 8)

_________________
I worshipped him , thats why my helmets is blue and yellow -Michele Alboreto.
Brack / Rickard Backstig / PPR /
Ligor: Dirt Rally.


Upp
 Profil  
 
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Ny tråd Svara på tråd  [ 40 inlägg ]  Gå till sida 1, 2, 3  Nästa

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 2 gäster


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  
cron
SSR Theme By Erix © 2007-2008
SSR Theme Based off Revival Theme Based off SubLite By Echo © 2007-2008 Echo
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2008