Aktuellt datum och tid: 27 maj 2020, 05:48

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme




Ny tråd Svara på tråd  [ 67 inlägg ]  Gå till sida Föregående  1, 2, 3, 4, 5  Nästa
Författare Meddelande
 Inläggsrubrik: Re: Installation och konfiguration av Enduracers
InläggPostat: 27 jan 2011, 18:13 
Offline
Formel 1 förare
Formel 1 förare
Användarvisningsbild

Blev medlem: 06 aug 2006, 17:49
Inlägg: 2908
Ort: Götene
tharnvi skrev:
RickyRace skrev:
Har ett bekymmer kommer inte in på servern efter DC när mitt internet la ner i någon minut!

Beror nog inte på rFactor utan på att en router hos dig eller Nicke tror att du redan är där. Går över efter ett tag, alternativt efter en omstart av router. Det är ett problem som stört många i GTR/GTR2 också.

Japp, startade om min router så funkade det igen!

_________________
vMaxRickard Nilsson
Velocity Maximum Simulation Racing
www.vMaxSR.com


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Installation och konfiguration av Enduracers
InläggPostat: 30 jan 2011, 18:20 
Offline
Formel 3000 förare
Formel 3000 förare
Användarvisningsbild

Blev medlem: 08 maj 2010, 17:54
Inlägg: 1234
Ort: Sundbyberg
Och får oss som vill se svart på vitt hur bilen beter sig - Data Acquisition Plugin 1.32.

Efter installation finns en fil DataAcquisitionPlugin.ini i din rFactor-mapp. Säkerställ i denna att loggar skrivs där du vill att de ska hamna (Log File Output Path)

Datainsamling måste slås på aktivt - Ctrl-M (default) - när du rullar ut på banan.

Viktigt är att använda rätt installation av MoTEC. Version 1.0.1.082 fungerar. Tyvärr har jag inte hittat något ätt att ha flera versioner av MoTEC installerat. Fast man anger att installera i ny mapp, försvinner den gamla och vice versa.

Bifogar ett lite moddat projekt, då vissa kanaler heter lite olika gentemot GTR2 (som jag tror jag utgått från)


Bilagor:
rFactor.zip [198.05 KiB]
Nerladdad 111 gånger

_________________
/Mattias Norling
Team Backmarkers
Gears: Windows 10, Asus Z97 Pro Gamer, EVGA SuperNOVA G2 750W, i5-4690K OC @4500Mhz, 16GB RAM, Asus GTX 980 TI STRIX, 3x27" Asus VE278Q, Thrustmaster TX wheel base, 599XX EVO 30 Alcantara rim, Ferrari F1 Italia rim, Fanatec CSP v3 pedals, Fanatec SQ 1.5 shifter, TH8RS e-brake, G27 with Leobodnar USB adapter and SRW-S1 as buttonboxes Passmark: 4717.5
Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Installation och konfiguration av Enduracers
InläggPostat: 30 jan 2011, 20:16 
Offline
Veteran
Användarvisningsbild

Blev medlem: 19 aug 2006, 14:47
Inlägg: 7517
Ort: Karlstad
Flytta speglar.
På samma sätt som man kan flytta sätet i bilen kan man flytta speglarna. Håll in SHIFT och flytta med samma kontroll som du flyttar sätet med.

_________________
Tobias Härnvi
Team PEGASUS


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Installation och konfiguration av Enduracers
InläggPostat: 01 feb 2011, 13:35 
Offline
Formel 3 förare
Formel 3 förare
Användarvisningsbild

Blev medlem: 23 okt 2006, 22:12
Inlägg: 856
Ort: Göteborg
Ehh, inte direkt plug n play på rFactor :shock:
Dum fråga kanske, men vart köper ni rFactor?

_________________
vMaxPeter Ahre
Velocity Maximum Simulation Racing
www.vMaxSR.com


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Installation och konfiguration av Enduracers
InläggPostat: 01 feb 2011, 13:43 
Offline
Forumadministratör
Forumadministratör
Användarvisningsbild

Blev medlem: 27 aug 2007, 10:26
Inlägg: 8699
Ort: Tyresö, Stockholm
ladda hem det från http://www.rfactor.net/ Sen kan du antingen köpa inifrån spelet eller via sajten.

_________________
- Team Backmarkers
- SSR iLeague
- Racing blog, videos, setups: http://www.dmsproject.com/

“An amateur practices until he gets it right; a professional practices until he can't get it wrong.”
Bild
Unofficial guide to iRacing pt 1 - part 2 - Article on immersion


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Installation och konfiguration av Enduracers
InläggPostat: 01 feb 2011, 15:53 
Offline
Veteran
Användarvisningsbild

Blev medlem: 19 aug 2006, 14:47
Inlägg: 7517
Ort: Karlstad
Grandy skrev:
Ehh, inte direkt plug n play på rFactor :shock:
Dum fråga kanske, men vart köper ni rFactor?

Egentligen behöver du bara följa den första posten i tråden för att börja köra. Resten är bara tillägg och lullull. rFactor går att anpassa efter tycke och smak i oändlighet.

_________________
Tobias Härnvi
Team PEGASUS


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Installation och konfiguration av Enduracers
InläggPostat: 01 feb 2011, 20:52 
Offline
Formel 1 förare
Formel 1 förare
Användarvisningsbild

Blev medlem: 13 okt 2006, 09:56
Inlägg: 2042
Ort: Märsta
Har installerat nu men spelet kan inte ladda bilarna. Ex. Error loading ALMS06_F430GT2.mas

.mas filen verkar ligga i huvudmappen för respektive bilmodel. F:\Spel\rFactor light\rFactor\GameData\Vehicles\EnduranceSeries\GT2\Ferrari_F430GT2

Hjälp.

_________________
vMaxLars Aldebo
Velocity Maximum Simulation Racing
www.vMaxSR.com

SSRDRL


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Installation och konfiguration av Enduracers
InläggPostat: 01 feb 2011, 21:13 
Offline
Formel 1 förare
Formel 1 förare
Användarvisningsbild

Blev medlem: 04 aug 2006, 21:47
Inlägg: 2282
Ort: Götene
Lars Aldebo skrev:
Har installerat nu men spelet kan inte ladda bilarna. Ex. Error loading ALMS06_F430GT2.mas

.mas filen verkar ligga i huvudmappen för respektive bilmodel. F:\Spel\rFactor light\rFactor\GameData\Vehicles\EnduranceSeries\GT2\Ferrari_F430GT2

Hjälp.

win7? Om så är fallet måste du köra som admin.

_________________
/Henrik Persson
Team PEGASUS


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Installation och konfiguration av Enduracers
InläggPostat: 01 feb 2011, 21:38 
Offline
Formel 1 förare
Formel 1 förare
Användarvisningsbild

Blev medlem: 13 okt 2006, 09:56
Inlägg: 2042
Ort: Märsta
Henrik69 skrev:
Lars Aldebo skrev:
Har installerat nu men spelet kan inte ladda bilarna. Ex. Error loading ALMS06_F430GT2.mas

.mas filen verkar ligga i huvudmappen för respektive bilmodel. F:\Spel\rFactor light\rFactor\GameData\Vehicles\EnduranceSeries\GT2\Ferrari_F430GT2

Hjälp.

win7? Om så är fallet måste du köra som admin.


Vista. Samma fel när jag kör som admin. :( Har installerat på nytt men felet kvarstår.

_________________
vMaxLars Aldebo
Velocity Maximum Simulation Racing
www.vMaxSR.com

SSRDRL


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Installation och konfiguration av Enduracers
InläggPostat: 01 feb 2011, 21:58 
Offline
Formel 1 förare
Formel 1 förare
Användarvisningsbild

Blev medlem: 13 okt 2006, 09:56
Inlägg: 2042
Ort: Märsta
Lars Aldebo skrev:
Henrik69 skrev:
Lars Aldebo skrev:
Har installerat nu men spelet kan inte ladda bilarna. Ex. Error loading ALMS06_F430GT2.mas

.mas filen verkar ligga i huvudmappen för respektive bilmodel. F:\Spel\rFactor light\rFactor\GameData\Vehicles\EnduranceSeries\GT2\Ferrari_F430GT2

Hjälp.

win7? Om så är fallet måste du köra som admin.


Vista. Samma fel när jag kör som admin. :( Har installerat på nytt men felet kvarstår.


Edit: gmotor 2 Error står det överst i rutan med felmeddelandet. Antar att det är grafikmotorn?

Edit2: Antar att bilarna ligger på fel plats alt. är sökvägen fel. Fick samma fel när jag kopierade banor till fel mapp... rFactorbilen ZR 2005 fungerar.

_________________
vMaxLars Aldebo
Velocity Maximum Simulation Racing
www.vMaxSR.com

SSRDRL


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Installation och konfiguration av Enduracers
InläggPostat: 01 feb 2011, 22:19 
Offline
Veteran
Användarvisningsbild

Blev medlem: 19 aug 2006, 14:47
Inlägg: 7517
Ort: Karlstad
Nya upptäckter:

Flera bilar kan tydligen endast köras med konfigurationen på DX9 eller Auto. Starta rF Config och kontrollera att Shader Level står på DX9(quality) eller Auto.

Om detta är fel får man felmeddelanden när man försöker välja någon av de berörda bilarna.

_________________
Tobias Härnvi
Team PEGASUS


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Installation och konfiguration av Enduracers
InläggPostat: 01 feb 2011, 23:41 
Offline
Formel 3 förare
Formel 3 förare
Användarvisningsbild

Blev medlem: 16 feb 2008, 16:25
Inlägg: 834
Ort: Piteå
Testa att ta hem en ny installationsfil, en bekant till mig försökte installera hur många gånger som helst ... tills han tog hem en ny då funkade det direkt, troligen nån fil i installationen som är korrupt... kan vara värt att testa ...

_________________
vMax Thord Jonsson
Velocity Maximum Simulation Racing
www.vMaxSR.com
-------------------------------------
iRating V8 Supercars (jag är en liten hycklare, snart tillbaka)
Försvarar min cockpit med - "jamen det är ju viktigt"


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Installation och konfiguration av Enduracers
InläggPostat: 02 feb 2011, 19:48 
Offline
Formel 1 förare
Formel 1 förare
Användarvisningsbild

Blev medlem: 13 okt 2006, 09:56
Inlägg: 2042
Ort: Märsta
Rinsewood skrev:
Testa att ta hem en ny installationsfil, en bekant till mig försökte installera hur många gånger som helst ... tills han tog hem en ny då funkade det direkt, troligen nån fil i installationen som är korrupt... kan vara värt att testa ...


Nu har jag laddat ner installationsfilen på nytt och installerat om rubbet. Samma fel.. Har provat som admin och olika DX-lägen. Originalbilen funkar som vanligt.. Provade att googla men hittar endast folk som har problem att ladda banor.

Hjälp! Vill ju testa detta.

_________________
vMaxLars Aldebo
Velocity Maximum Simulation Racing
www.vMaxSR.com

SSRDRL


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Installation och konfiguration av Enduracers
InläggPostat: 02 feb 2011, 20:16 
Offline
Formel 1 förare
Formel 1 förare
Användarvisningsbild

Blev medlem: 13 okt 2006, 09:56
Inlägg: 2042
Ort: Märsta
Från logfilen: ATTENTION: Skipping vehicle because the filename AstonMartin_081059.veh matches an existing vehicle

_________________
vMaxLars Aldebo
Velocity Maximum Simulation Racing
www.vMaxSR.com

SSRDRL


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Installation och konfiguration av Enduracers
InläggPostat: 02 feb 2011, 20:20 
Offline
Formel 3 förare
Formel 3 förare
Användarvisningsbild

Blev medlem: 16 feb 2008, 16:25
Inlägg: 834
Ort: Piteå
Har du tagit hem alla patchar ... och den har inte lagt modden i fel katalog ...

_________________
vMax Thord Jonsson
Velocity Maximum Simulation Racing
www.vMaxSR.com
-------------------------------------
iRating V8 Supercars (jag är en liten hycklare, snart tillbaka)
Försvarar min cockpit med - "jamen det är ju viktigt"


Upp
 Profil  
 
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Ny tråd Svara på tråd  [ 67 inlägg ]  Gå till sida Föregående  1, 2, 3, 4, 5  Nästa

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  
cron
SSR Theme By Erix © 2007-2008
SSR Theme Based off Revival Theme Based off SubLite By Echo © 2007-2008 Echo
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2008