Swedish Sim Racers Forum!
http://forum.swedishsimracers.com/

SSR Policy
http://forum.swedishsimracers.com/viewtopic.php?f=102&t=6953
Sida 1 av 1

Författare:  Göran Strandh [ 14 mar 2009, 17:56 ]
Inläggsrubrik:  SSR Policy

Policy vad gäller kränkningar etc.

Inom SSRs forum accepteras inga poster med exempelvis personangrepp eller liknande. Det finns i varje post ett utropstecken där man kan rapportera en post om man anser att den överträder vad som kan tänkas vara en rimlig nivå. Rapporten behandlas av forumadministrationen som gör en bedömning av om den som har skrivit posten skall varnas eller ej. Om någon har fått tre varningar kommer den personens konto att avaktiveras under månad. Personen får ej heller delta i aktiviteter anordnade av SSR inom denna tidsrymd.
Rena personangrepp, anspelande exempelvis på religion, etnicitet eller sexuell läggning i nedsättande syfte accepteras aldrig. I sådana särskilt grova fall kan det bli aktuellt med en omedelbar avstängning.

Policy vad gäller länkar till moddade banor/bilar etc.

Med anledning av SimBins förfrågan till communities runt om i världen att inte tillåta spridning av eller länkar till olagliga moddar baserade på deras spel har vi beslutat oss för att inte tillåta några som helst länkar, hänvisningar eller andra instruktioner om hur detta olagliga material kan införskaffas. Alla länkar som postas till sådant material kommer att tas bort. Upprepas postandet av sådana länkar av samma användare riskerar denna användare att bli avstängd från forumet. Alla hänvisningar till vart sådant material finns att införskaffa kommer att editeras bort av forumadministrationen.

Inom SSR vill vi inte bidra med spridandet av olagligt material, vi vill heller inte bidra med att tillgängliggöra sådant material. SSR vill inte förknippas med sådana aktiviteter överhuvudtaget. Slutligen ser vi gärna att SimBin fortsätter producera framtida spel för PC marknaden och att vi genom att hålla hårt på reglerna hjälper dem med den målsättningen.

Vi tillåter inte heller spridning av olagligt material från andra speltillverkare.


Brevet som SimBin skrev finns att läsa i sin helhet =>
viewtopic.php?t=5345

Sida 1 av 1 Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/