Aktuellt datum och tid: 17 feb 2020, 19:47

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme




Ny tråd Svara på tråd  [ 6 inlägg ] 
Författare Meddelande
 Inläggsrubrik: SimHQ Motorsports Le Mans 2.4 Hour Race for GT3 Cars
InläggPostat: 03 jun 2015, 13:54 
Offline
Formel 3000 förare
Formel 3000 förare

Blev medlem: 03 mar 2010, 21:53
Inlägg: 1531
Ort: Kallinge
Bilaga:
full-299-51355-pcars_promo7.jpg
full-299-51355-pcars_promo7.jpg [ 92.74 KiB | Visad 1661 gånger ]

Dax att köra lite endurance racing med pC!
Hoppas att fler SSRare är med och kör :great:

Finally we are getting ready to do some serious racing with Project Cars.
We will start with a bang!

SimHQ Motorsports Le Mans 2.4 Hour Race for GT3 Cars
http://simhqmotorsports.com/forum/ub...4_#Post3728244

Register on the SimHQ Motorsports forum and join the fun.
http://simhqmotorsports.com/forum/ub...hp/ubb/newuser

Test Race: Friday, 5 June

Warmup: 30 minutes (Warmup Starts at 1730 GMT / 1930 CET / 1330 EDT)
Qualifying: 15 minutes (Qualifying Starts at 1800 GMT / 2000 CET / 1400 EDT)
Race Length: 7 Laps (approximately 30 minutes)

Test Race Details

Rolling Start
Time setting: 10x
Fuel: set to Real
Wear: set to Real
In-game Race Start Time: 3PM / 1500

--------------------

Race: Friday, 12 June

Warmup: 60 minutes (Warmup Starts at 1700 GMT / 1900 CET / 1300 EDT)
Qualifying: 30 minutes (Qualifying Starts at 1800 GMT / 2000 CET / 1400 EDT)
Race Length: 35 Laps (approximately 2 hours, 20 minutes)

Race Details

Rolling Start
Time setting: 10x
Fuel: set to Real
Wear: set to Real
In-game Race Start Time: 3PM / 1500

--------------------

Race Communications

Monitoring Race Control on the SimHQ Motorports Channel is mandatory.
Teamspeak 3 information available here: http://simhqmotorsports.com/race-comms/

Server

Server Name: SimHQ_Motorsports

Server Password: Registered drivers will received the server password via a private message here.
Please do not release the password to any non-registered driver.

--------------------

Pre-registration

There are a total of 15 slots available for the race.
Registration is first come, first served.

Please add your name, display name, car selection, car number, and Steam Name

1) Conny Nasland / F19_CoNa / Aston Martin / 91 / F19_CoNa
2) Darren Blythe / Darren_Blythe / ? / ? / Darren Blythe
3) Doug Atkinson / guod / Porsche / 16 / guod
4) Rickard Norgren / Niissee /AMG-SLS / 39 / wheely.ac
5) Matthias Boegel / Matthias / AMG-SLS / 53 / matthias.boegel
6) Mikkel Ahm /MACEDK/Aston Matin V12/ 007 / macedk
7) Jeff Dobbing / Bungle_uk / aston martin /tba / ?
8) Per Öqvist / Oqvist / AMG-SLS / tba / per.oqvist
9) Pancraz Ziegler / Pumbaa666 /AMG-SLS / tba / Pumbaa666
10) Piotr Niedzela/ Piotr /BMW Z4/#*/ Piotr
11) Uwe Schuerkamp / hoover / McLaren GT3 / hoover67
12) Hans Brauer / SirM00ndancer/Porsche/??/m00ndancer
13) Thomas Kinell/ krukan6/ McLaren 12C /14 / krukan6
14) Kevin Thompson / ktel / BMW M3 GT3 / 46 / ktel
15) William Crudup/ The one/ AMG-SLS #57 / Hamdog11
16) Juan Carlos Garcia / juankyskys / McLaren 12C / 60 / juankyskys
17) Oriol / Oriol / McLaren 12C / #? / Oriol
18) Stephanie Lessentine / Panther / Audi / 18 / Panther
19) Name? / Kludger / BMW Z4 GT3 / #? / Steam Logon Name?
20) Oscar Hardwick / OscarHardwick / Bentley Continental GT3 / #7 / poloscar3
21) Bill Tzortzis / VasilisTzortzis / Mercedes-Benz 190E 2.5-16 EVO II / #67 / Steam?
22) Vevee Von Vore / Veevee / BMW Z4 GT3 / 28 / Veevee
23) Jonathan Grönqvist / Goteman / Aston Martin / Goteman?
24)
25)
26)
27)
28)
29)
30)
31)
32)

_________________
Conny Näslund
Och inled mig inte i frestelsen.....jag hittar själv....


Senast redigerad av CoNa 12 jun 2015, 10:36, redigerad totalt 8 gånger.

Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: SimHQ Motorsports Le Mans 2.4 Hour Race for GT3 Cars
InläggPostat: 03 jun 2015, 18:49 
Offline
Formel 1 förare
Formel 1 förare
Användarvisningsbild

Blev medlem: 06 aug 2006, 17:49
Inlägg: 2908
Ort: Götene
Haha, fan Conny du vill verkligen få oss att svettas!! :hatsoff:

_________________
vMaxRickard Nilsson
Velocity Maximum Simulation Racing
www.vMaxSR.com


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: SimHQ Motorsports Le Mans 2.4 Hour Race for GT3 Cars
InläggPostat: 03 jun 2015, 21:50 
Offline
Formel 3000 förare
Formel 3000 förare

Blev medlem: 03 mar 2010, 21:53
Inlägg: 1531
Ort: Kallinge
RickyRace skrev:
Haha, fan Conny du vill verkligen få oss att svettas!! :hatsoff:


Ja det hoppas jag verkligen :D
Ser inte ditt namn på listan, ännu dock :nope:

_________________
Conny Näslund
Och inled mig inte i frestelsen.....jag hittar själv....


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: SimHQ Motorsports Le Mans 2.4 Hour Race for GT3 Cars
InläggPostat: 04 jun 2015, 09:05 
Offline
Formel 1 förare
Formel 1 förare
Användarvisningsbild

Blev medlem: 06 aug 2006, 17:49
Inlägg: 2908
Ort: Götene
Jag vet....kanske kommer att köpa liret snart....

_________________
vMaxRickard Nilsson
Velocity Maximum Simulation Racing
www.vMaxSR.com


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: SimHQ Motorsports Le Mans 2.4 Hour Race for GT3 Cars
InläggPostat: 04 jun 2015, 16:50 
Offline
Formel 3000 förare
Formel 3000 förare

Blev medlem: 03 mar 2010, 21:53
Inlägg: 1531
Ort: Kallinge
Ja nu är vi 3 SSRare på gridden.
Hmm många gillar SLSen.
Kanske skulle byta , bara för diveristeten i gridden ;)

_________________
Conny Näslund
Och inled mig inte i frestelsen.....jag hittar själv....


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: SimHQ Motorsports Le Mans 2.4 Hour Race for GT3 Cars
InläggPostat: 10 jun 2015, 22:13 
Offline
Formel 3000 förare
Formel 3000 förare

Blev medlem: 03 mar 2010, 21:53
Inlägg: 1531
Ort: Kallinge
Det finns fortfarande några platser kvar på gridden.

http://simhqmotorsports.com/forum/ub...s_#Post3728610

_________________
Conny Näslund
Och inled mig inte i frestelsen.....jag hittar själv....


Upp
 Profil  
 
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Ny tråd Svara på tråd  [ 6 inlägg ] 

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  
cron
SSR Theme By Erix © 2007-2008
SSR Theme Based off Revival Theme Based off SubLite By Echo © 2007-2008 Echo
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2008